Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@23:59:25 GMT

اصول سرمایه‌گذاری در یک رمان

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۴۹۶۱

اصول سرمایه‌گذاری در یک رمان

رمان «جادوی اعداد» نوشته علی صادقی و امیر مهاجر که سفرنامه‌ای به هنگ‌کنگ است، منتشر شد.

علی صادقی درباره این کتاب که در انتشارات لوح فکر راهی بازار نشر شده است، به ایسنا گفت: این کتاب یک رمان سفرنامه‌مانند به هنگ‌هنگ است. من و یکی از دوستانم در یک دوره پیشرفته  مهندسی مالی در هنگ‌کنگ شرکت کردیم و مباحث این دوره که درباره اصول سرمایه‌گذاری است به یک رمان تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رمان علاوه بر این‌که آداب و فرهنگ مردم هنگ‌هنگ را نشان می‌دهد، در قالب یک قصه مدیریت مالی را هم تدریس می‌کند.

او با اشاره به رشته تحصیلی خود گفت: من اقتصاد خوانده‌ام، همیشه فرمول‌ها به گونه‌ای بود که آدم‌های‌ عادی و کسانی که بدون اطلاع وارد بورس می‌شدند، چون حوصله‌شان نمی‌گرفت این فرمول‌ها را بخوانند گرفتار می‌شدند. در این رمان فرمول‌های اصلی را به صورت داستان‌وار باز کرده‌ام، مثال‌هایی گذاشته‌ام  تا کسی که قدری سواد داشته باشد، بخواند و متوجه شود اگر سهمی عرضه شد، چطور قیمت‌گذاری کند. 

صادقی بیان کرد: این کتاب در ادامه سه رمان دیگر من است. رمان اولم «کافه وصال» است. این کتاب توضیح می‌دهد چطور یک شرکت می‌تواند از حالت ورشکستگی نجات پیدا کند. جلد دوم «عاشک کافه» (کافه‌ای در استانبول) است که در این کتاب می‌گویم یک شرکت چطور از حالت معمولی به یک شرکت خوب و عالی تبدیل می‌شود و در جلد سوم «کافه کارجین» (کافه‌ای در مسقط) توضیح می‌دهم که برای تجارت خارجی، صادرات و شناخت بازارهای صادراتی و شناخت بازار کشورهای عربی چه کاری باید انجام دهیم. همه این ‌کتاب‌ها واقعی و شامل سفرها و جلسات من هستند، مثال‌هایی که می‌زنم واقعی هستند. جلد چهارم هم همین «جادوی اعداد» است. جلد پنجمی هم دارم که هنوز آن را بازنویسی نکرده‌ام. عنوان جلد پنجم «کافه پرامانادا» (کافه‌ای در بخارست، رومانی) است و شامل اتفاقاتی است که در اروپای شرقی برای من می‌افتد. موضوع این رمان هم رمزارزها و بیت‌کوین است. در این رمان به صورت قصه‌وار درباره بیت‌کوین  و ابعاد پشت‌پرده‌اش می‌گویم و در قالب رمان به مردم هشدار می‌دهم که نسبت به چیز دارند سرمایه‌گذاری می‌کنند. رمان‌های من یک مجموعه پنج‌جلدی است که دوجلد اول را دنیای اقتصاد و  جلد سوم و چهارم را  لوح فکر منتشر کرده است. احتمالا جلد پنجم هم در انتشارات لوح فکر منتشر خواهد شد.

در بخشی از مقدمه کتاب «جادوی اعداد» می‌خوانیم: از مهم‌ترین سوالاتی که این روزها با اوج گرفتن حضور عموم مردم در بازار بورس و خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی به وضوح در محافل مختلف شنیده می‌شود این است که آیا سهم فلان شرکت آن‌قدری که معامله شد می‌ارزید؟ چه آینده قیمتی می‌توان برای آن پیش‌بینی کرد؟ و این‌که با توجه به پیچیدگی علم مدیریت مالی، آیا این امکان برای عموم مردم وجود دارد تا فارغ از فرمول‌های انتزاعی درسی و یا نرم‌افزارهای سردردآور، به ارزیابی و تحلیل درستی از ارزشمندی سهام شرکت‌ها رسید؟

 همچنین با اندک نگاهی به بورس‌های موفق دنیا، به نظر می‌رسد لازمه کارایی بازارهای مالی، کشف ارزش ذاتی سهام یا همان قیمت واقعی سهام است. بدین معنی که هرچه ارزش‌گذاری سهام با دقت و کیفیت بیشتری سنجیده شود، بازار پویا و قابل اتکاتری خواهیم داشت.  شاید به همین دلیل هم باشد که در آن سوی مرزها، تحلیل رفتار مالی شرکت‌های بورسی و ارزش‌گذاری قیمتی سهام از علوم و فنون کلاسیک مدیریت مالی فراتر رفته و از عنوان «هنر ارزش‌گذاری قیمتی سهام» استفاده می‌کنند.
 
این کتاب در اصل سفرنامه‌ای است به هنگ‌کنگ که یکی از مهم‌ترین مراکز مالی قدرتمند جهان محسوب می‌شود و شهری است پر جنب‌وجوش.

شیوه نگارش کتاب این‌گونه است که ضمن ارایه سبک جدیدی برای متون علمی، هر آن‌چه در چهارچوب نظری و فرمولی گفتیم بلافاصله با مثال‌های واقعی و مطالعه موردی مرتبط با آن تکمیل شود. به زبان ساده‌تر؛ ارایه چهارچوب نظری با چاشنی مثال‌های واقعی و سودمند. بنابراین در عین‌حالی‌که اعماق صورت‌های مالی با زبانی شیرین و با دقت و وسواس واکاوی شده است، ارائه مثال‌هایی واقعی از شرکت‌های معروف دنیا باعث شده وجوه مختلف هنر ارزش‌گذاری سهام تحلیل شود.

مطالب کتاب به نحوی تنظیم شده که طیف متنوع و مختلفی از مخاطبان را در بر بگیرد، از سهام‌داران خرد تا سهام‌داران فعال در بازار سرمایه تا مدیران مالی شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران در بازارهای مالی می‌توانند به عنوان یک راهنمای جامع و قابل اعتماد در  کسب و کار بازار سرمایه، در ارزش‌گذاری قیمت سهام، از نسخه‌پیچی آن استفاده کنند. این رمان کاربردی، خوانندگان خود را تشویق می‌کند تا مانند یک کارآفرین فکر کنند و وارد بازار شوند. به سهام‌داران آموزش می‌دهد که با اندک موج مثبتی خریدار نشوند و با اندک ترسی، در صف فروش سهام بنشینند.

 
محتوای کتاب به همه فعالان بازار سرمایه بارها یادآوری می‌کند که شرط لازم و کافی برای موفقیت در این بازار و کسب بازدهی خوب و مداوم این است که از یک سو بر تکنیک‌های قیمت‌گذاری سهام شرکت‌ها مسلط شوند و دوم در پیدا کردن سوژه‌های مطلوب سرمایه‌گذاری، بر اساس آن‌چه گفته شد، فرصت‌طلب باشند. این کتاب ماحصل حضور در یک کارگاه یک‌هفته‌ای در هنگ‌کنگ است.

 انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علی صادقی امیر مهاجر سرمایه گذاری ارزش گذاری فرمول ها هنگ کنگ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/ «بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر