Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- اردبیل|کبری عزیزی: همیشه دوست داشتم کتاب‌های مورد علاقه‌ام را در محیطی دنج با یک فنجان قهوه و تماشای آسمان آبی بخوانم، به نظر من لذتی بالاتر از این نیست که جلوی پنجره بنشینی در فضای دنج و آرام محو خواندن کتاب شوی تا قهوه‌ات یخ کند. کافه کتاب اردبیل این لذت خوش خواندن و صرف یک فنجان قهوه را می‌تواند به ما هدیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تماشای قفسه‌های مملو از کتاب، چیدمان لوازم‌التحریر و میزهای کنار پنجره که کتاب را در همسایگی گلدان‌های کوچک، پذیرا هستند همه نشان از ذهن خلاق و پویای گردانندگان کافه را دارد، در این خانه قرار است اتفاقات خوش را در تقویم خاطرات خود بنویسند.

از زمان افتتاحش ماه‌های زیادی نمی‌گذرد اما به نظر می‌آید استقبال مردم از این پاتوق کتاب عالی است. چرا که مدت‌هاست در اکثر محافل فرهنگی حرف از این مجموعه و همت دو جوان اردبیلی به میان می‌آید. همین مباحث مرا ترغیب کرد تا این پاتوق کتاب را از نزدیک ببینم، برای آشنایی با این کافه کتاب و متولیانش درعصر بهاری سری به کافه کتاب زدم، با صرف یک لیوان چای به همراه نبات و عطر دارچین مرا پذیرا شدند.

کافه کتاب یا همان کتاب شهر اردبیل در ۲ طبقه واقع شده است، از پله‌ها که بالا رفتم به سالنی بزرگ با قفسه‌های مختلفِ کتاب و میزهایی با لوازم التحریر رنگارنگ رو‌به‌رو شدم، دست راست و دقیقا کنار پنجره‌های روبه خیابان تابلویی با عنوان «کافه‌» جلب توجه می‌کرد وارد این بخش که می‌شوی به دلخواه می‌توانی هرجا که دلت خواست بنشینی و یک فنجان قهوه یا یک استکان چای بنوشی. روی همه میزها تعدادی کتاب از نویسندگان مطرح و به نام جهان گذاشتند تا با صرف چای با کتاب هم آشتی کنی.

به راستی که کتاب یار و دوست مهربان و بی‌کلک برای ما ‌آدم‌هاست. اگر شما هم عاشق کتاب و دنیای کتاب هستید برایتان بی‌مقدمه کتاب شهر اردبیل را پیشنهاد می‌کنم جایی که هم می‌توانید کتاب بخرید، هم برای بچه‌هایتان لوازم‌التحریر تهیه کنید و حتی در یک کافه‌ی دنج، در سکوت مطلق با تماشای خیابان و درختان سربه فلک کشیده یک فنجان قهوه را با کتاب مورد نظر خود میل کنید.

سیدحامد‌هاشمی و خانم نازنین عادل، زوج جوانی هستند که دغدغه فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی آن‌ها را بعد از سال‌ها زندگی در پایتخت به اردبیل می‌کشاند تا با راه‌اندازی کافه کتاب محیطی دنج و آرام را برای همشهریان خود مهیا کنند. آری کافه کتاب موجود در میدان ارتش اردبیل شاید اولین پاتوق فرهنگی مجهز برای دوستدارن کتاب باشد.

برای آشنایی با کتاب شهر اردبیل گفت‌وگویی با متولیان این کافه ترتیب دادم، به گفته این زوج، دلیل اصلی برای راه‌اندازی کتاب شهر اردبیل خدمت به شهر مادری خود است.

کتاب زیباترین رفیق، انسان است

فارس: برای آشنایی بیشتر از خودتان و فعالیت‌های فرهنگی برایمان بگویید؟

هاشمی: فعالیت‌های فرهنگی را از پانزده سالگی در کانون فرهنگی و هنری مسجد قدس اردبیل شروع کردم و این فعالیت‌ها را تا دوران دانشگاه ادامه دادم در کانون به انجام فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی می‌پرداختم. فعالیت‌های ما به حدی زیاد بود که در دهه هشتاد کانون فرهنگی و هنری مسجد قدس اردبیل یکی از موفق‌ترین کانون‌های سطح استان شد، اما بعد از قبولی در رشته عمران دانشگاه رشت، برای ادامه تحصیل از اردبیل رفتم، بنابراین ارتباط من با کانون مسجد قدس اردبیل قطع شد.

بعد از اتمام دانشگاه ازدواج کردم و به خاطر اینکه همسرم ساکن تهران بود من هم به تهران نقل مکان کردم. سال ۹۵ با قرارگاه پیشرفت و آبادانی آشنا شدم و حدود پنج سال با این قرارگاه که در پنج حوزه فرهنگی، اجتماعی، تعلیم و تربیت، بهداشت و سلامت و زیرساخت و عمران در مناطق محروم فعالیت داشت مشغول به کار شدم.

عادل: بنده هم متولد تهران هستم و تا همین ۲ سال پیش ساکن تهران بودم، از دوران مدرسه در فعالیت‌های فرهنگی شرکت می‌کردم و در دانشگاه هم رشته ادبیات فارسی را انتخاب کردم، بعد از اتمام دانشگاه به عنوان دبیر در دبیرستان معصومه تهران مشغول به تدریس شدم.

به واسطه رشته تحصیلی و علاقه به ادبیات و شعر معمولا در محافل فرهنگی شرکت می‌کردم و همیشه دوست داشتم یک مجموعه یا دورهمی فرهنگی را راه بیندازم چرا که شعر و کتاب می‌توانند بهترین و زیباترین رفیق برای آدم‌ها باشند.

حامد هاشمی، روی پای خود ایستادن و ایجاد یک مجموعه فرهنگی را بالاتر از یک شغل دولتی می‌داند و اعتقاد دارد فعالان حوزه فرهنگی باید در همین زمینه بمانند و راه و اهداف خود را ادامه دهند، کافه کتاب اردبیل یک مکان دنج فرهنگی برای دوستداران کتاب و حوزه فرهنگ است، سید حامد گزارش ما جوانی است که با راهنمایی جوانان دیگر، ابتدا راه خود را یافت.

فارس: چه شد که تصمیم به برپایی کافه کتاب در اردبیل شدید؟ از زمان شروع تا افتتاح کافه کتاب بگویید؟

هاشمی: ایجاد مکانی برای کتاب و کتاب‌خوانی دغدغه همیشگی من بود تا حدی که از سال ۹۵ به اتفاق همسرم تصمیم به ایجاد کافه کتاب داشتیم ولی بخاطر شرایط کاری پیش آمده این تصمیم به تعویق افتاد. اینکه چطور این فکر و ایده به ذهنم رسید باید بگویم که در تهران چنین مجموعه‌های زیادی وجود دارد که همگی هم موفق هستند با دیدن این مکان‌ها من هم ترغیب شدم تا این کار را در استان خودم و جایی که بزرگ شدم انجام دهم چرا که در اردبیل جای خالی کتاب به شدت احساس می‌شود.

سال ۹۹ تصمیم گرفتیم تا به اردبیل برگردیم آن زمان مجموعه‌های نهاد آبادانی و پیشرفت در مناطق محروم کشور شروع به کار کرده بود که بنده هم معاونت فرهنگی شهرستان گرمی را به عهده گرفتم و حدود یکسال در گرمی کار کردم.

اواخر همان سال در نهضت اجتماعی جوانان مشغول به کار شدم و همین مسوولیت، مرا مصمم کرد تا کافه کتاب را هر چه سریع‌تر راه بیندازم چرا که یکی از وظایف ما در نهضت اجتماعی جوانان راهنمایی و ترغیب مردم به خصوص جوانان به سمت و سوی کارآفرینی و انجام یک شغل آزاد بود.

این مشاوره‌ها و حرف‌ها باعث شد تا خودم هم دست به کار شوم. می‌دانستم اگر در سن ۳۰ سالگی شروع نکنم بعدها سخت خواهد شد چرا که ممکن بود سالیان سال و تا زمان بازنشستگی در شغل دولتی بمانم، بنابراین تصمیم خود را گرفتم و راه‌اندازی کافه کتاب را مهم‌تر از پشت میزنشینی دانستم.

بالاخره بعد از سال‌ها تصمیم ما برای ایجاد یک مجموعه فرهنگی به مسیر حقیقی خود رسید و شبانه‌روز برای راه‌اندازی کافه کتاب در اردبیل با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تلاش کردیم.

بعد از سه ماه تلاش شبانه‌روزی دی ماه سال گذشته این مجموعه فرهنگی یا همان کتاب ‌شهر در اردبیل افتتاح شد، در واقع کتاب شهرایرانِ اردبیل، نهمین شعبه کتاب‌شهر در ایران است. بعد از درخواست ما برای ایجاد شعبه کتاب شهر در اردبیل، مدیرعامل کتاب شهر به اردبیل آمد و خوشبختانه در مرداد ماه سال گذشته با درخواست ما موافقت کرد و بالاخره بعد از آماده‌سازی محیط  سیزدهم آبان‌ماه سال گذشته کافه کتاب اردبیل افتتاح شد.

ایده گرفتن و رفتن به دل کارهای خاص جسارت می‌خواهد، جسارتی که تنها با علاقه به وجود می‌آید و این حکایت زوج جوان اردبیلی است، این زوج محیط و پاتوقی راه انداختند که یک مجموعه کامل فرهنگی است، کافه کتاب اردبیل هم محلی برای خرید هم محلی برای حضور در مراسمات مختلف فرهنگی می‌باشد.

لذت ورق زدن کتاب و قدم زدن در بین قفسه‌ها

فارس: کافه کتاب اردبیل چطور جایی است؟

هاشمی: کافه کتاب یا همان کتاب شهر اردبیل در ۲ طبقه و مساحتی بالغ بر ۲۳۰ مترمربع ایجاد شده است که حیاط مجموعه هم  فرودین‌ماه آماده و به مجموعه اضافه خواهد شد. کتاب شهر اردبیل پنج بخش اصلی دارد که شامل بخش کتاب، لوازم‌التحریر، کافه، گیفت و هدایا، بازی و سرگرمی است.

در واقع این مکان یک مجموعه کامل برای خانواده‌ها و دوستداران کتاب است، مردم با حضور در کافه کتاب هم می‌توانند کتب‌های مختلف را خریداری کنند و هم از بخش لوازم التحریر یا کافه بهره ببرند. در قفسه‌های مجموعه کتاب شهر اردبیل بیش از هشت هزار جلد کتاب جا گرفته است.

یکی از کارهایی که در این مجموعه انجام دادیم فروش محصولات بانوانی است که در خانه‌های خود  تولیدات ویژه صنایع‌دستی دارند، با این کار خواستیم به این بانوان که به نحوی در اقتصاد خانواده خود نقش دارند کمک کنیم.

عادل: کتاب شهر اردبیل شامل چند بخش می‌شود که در بخش کتاب برای کودکان یک‌سال تا هفت سال کتاب‌های مختلف چیده شده، همچنین در بخش کتاب بزرگسالان نیز کتاب‌هایی با موضوعات مختلف ازجمله ادبیات، شعر، داستان‌های ایرانی و خارجی، فلسفه، تاریخ، روانشناسی، هنر، اقتصاد، ادبیات پایداری، مذهبی و کتاب‌های شخصیت در قفسه‌های مختلف دایر شده است.

البته ناگفته نماند که بخش ادبیات پایداری تخصصی‌تر است. هم‌چنین در بخش بازی و سرگرمی هم محصولات مختلف برای کودکان و بزرگسالان داریم. جالب است بدانید ما این‌جا اتاقی را با نظرسنجی از مخاطبان به نام «روشنا» راه انداختیم که خیلی در مبحث فرهنگی کمک حال کتاب شهر شد.

در دیوار‌های اتاق روشنا عکس هنرمندان ایرانی را چسبانده‌ایم، هم‌چنین در این اتاق یکشنبه‌ها بحث و گفت‌و‌گوی کتابی، سه‌شنبه‌ها جلسه شعر و چهارشنبه‌ها هم بخش نقد فیلم را داریم. تمامی این کارهای فرهنگی با حضور فعالان و اساتید آن حوزه صورت می‌گیرد.

یکی از برنامه‌های فرهنگی شاخص کتاب شهر که فقط هم در شعبه اردبیل اجرا می‌شود پخش کنسرت خوانندگان سنتی پنج‌شنبه هر هفته ساعت هشت شب است.

تابلوی بیرونی با عنوان «کافه کتاب» که با رنگ قرمز چشمک می‌زند از بخش کافه مجموعه به چشم می‌خورد چرا که پنجره‌های کافه مجموعه رو به خیابان است. این‌جا که برای صرف چای و بستنی آمده باشی قطعا چایت یخ و بستنی‌ات آب می‌شود چرا که غرق کتاب‌های روی میز و روی دیوار خواهید شد.

کتابت را با یک فنجان قهوه بخوان/ کتاب‌هایی که روی میز کافه با تو حرف می‌زنند

فارس: یکی از بخش‌های خاص مجموعه کتاب شهر، بخش کافه است در مورد این بخش توضیح بدید؟

عادل: در کافه مجموعه کتاب شهر اردبیل علاوه بر اینکه مخاطبان می‌توانند از فضا و امکانات کافه بهره ببرند می‌توانند از کتاب‌هایی که روی میز چیده شده هم استفاده کنند به‌طوری‌که در ساعت حضور خود در کافه زمان خود را با مرور کتاب‌های نویسندگان معروف دنیا و آشنایی با آن‌ها سپری کنند.

این ابتکار خود ما بود و خواستیم با این کار حداقل مخاطبان ما با کتاب‌های معروف و دارای جوایز مختلف آشنا شوند. البته کتاب‌هایی که روی میز، بخش کافه قرار دارد با کتاب‌های داخل قفسه متفاوت است و کتاب‌های داخل قفسه‌ها وارد کافه نمی‌شوند بلکه مخاطبان در سالن می‌توانند از میزهایی که در آنجا تعبیه شده برای مطالعه قبل خرید استفاده کنند.

هدف ما از چیدن کتاب‌ها روی میز کافه این است که مردم کتاب را وارد روزمرگی خود کنند، در کافه کتاب‌های دیگر معمولا محدودیت زمانی وجود دارد ولی ما به هیچ‌وجه محدویت زمانی نداریم و حتی برخی مخاطبان ما ساعت‌ها در کافه می‌نشینند و کارهای شخصی خود را هم مثل کار با لپ‌تاپ یا درس خواندن را انجام می‌دهند و در قبال این کار کافه هزینه نمی‌گیرد.

استقبال مردم اردبیل از کتاب شهر و تمام بخش‌های آن قابل قبول است به‌نظر من اینکه می‌گویند در اردبیل کتاب‌خوان نداریم کم لطفی است چرا که در اردبیل ما کتاب‌خوان داریم ولی متاسفانه فضا برای کتاب خواندن و مطالعه وجود ندارد. حتی ما در اردبیل در تعداد کتابفروشی هم کمبود داریم که باید جبران شود.

و در پایان باید بگویم بخش کافه کتاب را در بهترین مکان کتاب شهر قرار دادیم تا مخاطبان از این فضا لذت ببرند. یک کار شاخص دیگر در مجموعه ما این است که من خودم برخی کتاب‌ها را مطالعه می‌کنم و خلاصه همان کتاب را تهیه و به کسانی که به کتاب شهر می‌آیند می‌دهیم، هدف ما با این کار این است که برای افزایش سرانه مطالعه گام مثبتی برداریم.

نازنین عادل، در کنار اینکه وظیفه مادر و همسر بودن خود را دارد از کار در کافه کتاب لذت می‌برد و از صمیم قلب برای آرزوهای همسرش تلاش می‌کند. کافه کتاب شاید برای نازنین خانه دوم باشد، خانه‌ای برگرفته از دل کتاب و فرهنگ که آرامش خاص خود را دارد.

دوست دارم دخترم از کودکی با کتاب اُنس بگیرد

فارس: خانم عادل با یک بچه و علی‌رغم اینکه شاغل بودید چرا همسرتان را در این مسیر همراهی کردید؟

عادل: ایجاد محیطی برای دوستداران کتاب از آرزوی‌های چندین ساله همسرم بود برای رسیدن به این آرزو سعی کردم کنارش باشم، البته خود من هم به خاطر علاقه به فرهنگ و کتاب دوست داشتم وارد این عرصه شویم.

هرچند دوری از خانواده و نقل مکان به اردبیل علی‌رغم داشتن شغل دبیری در تهران سخت بود ولی زمانی که دغدغه فرهنگ و کتاب در سر آدم باشد سختی‌ها کمرنگ می‌شوند. در کنار حضور در مجموعه، برگزاری جلسات شعر و خلاصه‌نویسی کتاب‌ها به دخترم هم می‌رسم از نظر من اگر بچه‌های ما از کودکی با فضای کتاب آشنا شوند در آینده هم جزو افراد دغدغه‌مند خواهند بود.

بدون هیچ‌گونه شعاری واقعا با حضور در کافه کتاب و راه‌اندازی این مجموعه خوشحال هستم و قطعا تا جایی که امکانش باشد در این مجموعه به حوزه کتاب و فرهنگ استان‌مان کمک خواهم کرد.

نبود اِلمان کتاب در شهر قابل قبول نیست/ ویترین کتاب در اردبیل ضعیف است

فارس: از مشکلات برسر راه حوزه کتاب و فرهنگ بگوید؟

هاشمی: متاسفانه حمایت مسئولان اردبیل از حوزه فرهنگ به خصوص کتاب در حد یک بازدید و حرف است، برای اینکه شهروندان کتاب خوان داشته باشیم باید مسئولان پا به پای افراد دغدغه‌مند این حوزه پیش بیایند و حتی زمینه‌ها را برای فعالان این حوزه فراهم کنند.

یکی دیگر از کمبودها در اردبیل نبود اِلمان کتاب در محیط شهری است، چرا باید در شهری همچون اردبیل المان کتاب وجود نداشته باشد و چرا تاکنون مسئولان متولی در این زمینه اقدامی نکرده‌اند.  از نظر من مسئولان با فضا دادن به جوانان دغدغه‌مند قطعا شاهد پیشرفت اردبیل در تمامی زمینه‌ها به خصوص فرهنگ کتاب‌خوانی خواهند شد.

و مهم‌تر اینکه ویترین کتاب در اردبیل بسیار ضعیف است که باید در این زمینه فعالان و دغدغه‌مندان پای کار بیایند. برای پر رنگ کردن ویترین کتاب در شهر نیاز است کتابفروشی‌ها و کافه‌های کتاب بیشتر شود و برای این کار هم در ابتدا باید مسئولان پای کار بیایند.

کافه کتاب باید در تمامی شهرستان‌های استان ایجاد شود

فارس: آرزوی  و هدفتان چیست؟

هاشمی: در حال حاضر در مجموعه کتاب شهر اردبیل هفت نفر مشغول کار هستند ولی هدف من این است که بتوانم برای افراد بیشتری زمینه شغلی را فراهم کنم، البته قطعا این اتفاق به مرور زمان خواهد افتاد چرا که در اردبیل مهم‌ترین دغدغه جوانان نبود شغل مناسب است و به عنوان یک جوان می‌خواهم قدم مثبتی در این زمینه هم برای شهرم بردارم.

در مرحله بعدی هدف‌مان این است که کتاب شهر اردبیل را به یک مجموعه کامل و بدون کم و کاستی برسانیم، برای این کار هم برنامه‌ریزی‌های مختلفی را داریم که به مرور اجرایی خواهیم کرد. و یکی از آرزوهای دیگر من افزایش تعداد کافه کتاب در شهر اردبیل و همچنین راه‌اندازی این مجموعه‌ها در شهرستان‌های استان است.

و در پایان ان‌شاالله روزی برسد که ما در اردبیل از وجود ویترین مناسب کتاب و پاتوق‌های مختلف کتاب لذت ببریم.

به گزارش خبرگزاری فارس، تماشای قفسه‌های مملو از کتاب، چیدمان لوازم‌التحریر و میزهای کنار پنجره که کتاب را در همسایگی گلدان‌های کوچک، پذیرا هستند همه نشان از ذهن خلاق و پویای گردانندگان کافه را دارد، در این خانه قرار است اتفاقات خوش را در تقویم خاطرات خود بنویسند، به راستی که اینجا تنها فروشگاه کتاب نیست بلکه پاتوقی برای فرهنگ دوستان است.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: کافه کتاب کتاب شهر کتاب کافه کتاب اردبیل کتابخانه اردبیل فرهنگ کتابخوانی کافه کتاب اردبیل کتاب شهر اردبیل مجموعه کتاب شهر کتاب در اردبیل لوازم التحریر یک فنجان قهوه کافه کتاب کافه کتاب حوزه فرهنگ راه اندازی کتاب هایی همان کتاب یک مجموعه فعالیت ها بخش کافه کتاب ها روی میز قفسه ها نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۲۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب

حجت الاسلام علیرضا سبحانی نسب مدیر انتشارات جمال در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره برنامه‌های این نشر برای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: برنامه انتشارات بین المللی جمال برای نمایشگاه بین المللی کتاب ۱۴۰۳، ان شاءالله برنامه متنوع و جذابی خواهد بود تا مخاطبان عزیزمان و دوستداران کتاب بتوانند بهره‌ی خوبی از غرفه جمال ببرند.

وی افزود: بخشی از این برنامه، رونمایی از اولین خروجی دپارتمان رمان نشر جمال که به تازگی کار خودش را آغاز کرده خواهد بود؛ رمانی از جناب سید میثم موسویان با نام «روزهایی که از آن سر در نمی‌آوریم» که درباره اهالی یک روستاست که دچار خشکسالی می‌شوند و یک جادوگر به آنها توصیه‌هایی می‌کند و... این رونمایی با کمک غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.

مدیر انتشارات جمال گفت: همچنین رونمایی از رمان عطر گل محمدی نوشته استاد داود امیریان از دیگر برنامه‌های نشر جمال در این نمایشگاه خواهد بود. این رمان درباره زندگی رسول اکرم با محوریت صحابه ایشان است.

سبحانی نسب اظهار داشت: با همکاری غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی، جشن تولدی برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم که در پویش مثل ما، مثل ماه محور بودند برگزار خواهیم کرد و  نیز نویسندگان توانمند و پرسابقه جمال مثل آقایان سید محمد مهاجرانی، دکتر مسلم ناصری، علی شعیبی، داوود امیریان و غلامرضا حیدری ابهری در غرفه برای گفتگو با مخاطب حضور خواهند داشت. عوامل تولید محتوای انتشارات هم در غرفه جمال حضور پیدا خواهند کرد و با مخاطبان عزیز، گفتگوی صمیمانه خواهند داشت و همه این‌ها بخشی از برنامه نشر جمال در غرفه کتاب کودک و نوجوان است.

وی افزود: یکی از مهمترین چالش‌هایی که نشر جمال در سال ۱۴۰۲ در نمایشگاه بین المللی کتاب با آن مواجه بود، مکان کوچک غرفه بود که با توجه به سابقه و تعداد بالای عناوین نیازمند غرفه‌ای شایسته حضور نشر جمال در نمایشگاه هستیم.

مدیر انتشارات جمال گفت: انتشارات جمال  با بالای ۵۰۰ عنوان کتاب در غرفه نمایشگاه بین المللی کتاب برای اهالی کتاب حضور خواهد داشت. کتب چاپ اولی به زبان فارسی، عربی و انگلیسی بالغ بر ۱۰۰ عنوان است و حدود ۱۳۰ جلد از عناوین ما هم تجدید چاپ شده است.

حجت الاسلام علیرضا سبحانی نسب بیان کرد: ما در نمایشگاه امسال، سه غرفه خواهیم داشت؛ غرفه کودک و نوجوان، غرفه بزرگسال و غرفه بین‌الملل. برنامه جدید امسال ما، پک‌هایی است که تدارک دیده‌ایم. حدود هشت پک که شامل پک کودک خداشناس، خانواده کتاب‌خوان، این قند پارسی، رسم عاشقی، قهرمانان وطن و چند بسته دیگر است که به ترتیب شامل کتاب‌های خداشناسی کودکان، ضرب‌المثل‌های فارسی، خانواده موفق و دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ در استان اردبیل
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد